Fabriano termékpaletta

Jegyzetfüzetek és füzetek

Aki jegyzetfüzetet talál, az kincset talál, főleg, ha a miénkhez hasonlóan 100%-ban papírból készült, és kizárólag Olaszországban gyártják. Különkiadások, előre nyomtatott sablonok, álomnaplók és bevásárlólisták.

Határidőnapló és naptárak

Soha ne hagyja ki túl sokat azt a pénteket. A határidőnaplók és a naptárak legfontosabb feladata csak egy: találjon időt magára. Kezdheti azzal, hogy mindig magával viszi, bárhová is megy.

Fehér fénymásolópapírok

Minden jó dolog egy üres lappal kezdődik. Ennek bizonyítására egy rizsma másolópapírral kezdtünk: sima lapok, tintasugaras és lézernyomtatásra optimalizálva, készen arra, hogy szabadjára engedje a képzeletét.

100%-ban műanyagmentes, FSC és Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készült.

Színes fénymásolópapírok

Még az irodában is néha ki kell menekülnie a rutinból. Ezért léteznek színes fénymásoló papírjaink: kiváló minőségű papírok, amelyek sokféle színben, súlyban, alapanyagban és formátumban állnak rendelkezésre, és a legjobb tintasugaras és lézernyomtatási eredményeket biztosítják.

Ami nem változik: FSC-tanúsítvánnyal rendelkező cellulózunk, az erdőgazdálkodás felelős gazdálkodási követelményeinek való megfelelés garanciája.

Digitális papírok

Amit „nyomtatásnak” nevezünk, egy olyan találmány, amely forradalmasította a papír megértésének módját. Ezért Fabrianóban a sajtó nagyon komoly ügy. Ezért alkottunk meg egy sor tintasugaras és lézeres digitális nyomtatásra optimalizált terméket, amelyek segítségével mindig ragyogó színeket kaphat egy egyre környezetbarátabb papírból. Grammsúlyok széles választéka, prezentációkhoz és brosúrákhoz tökéletes.

Vízjeles papírok

Ötletes trükk, történelmi újítás, védjegy: a Fabriano papírgyárak által vezetett korszakos forradalmak sorozatának csak egy darabja, hogy felfedezzük, hogyan lehet papíron feltüntetni a kézműves kézjegyét. Fixpontos vízjellel, ami a különleges papírok, például az anyakönyvi okmányok és az adóbélyegek biztonságának garanciájaként szolgál.

Rendezők

Ebben a részben nemcsak jegyzetfüzeteket talál: mappákat, borítékokat, utazási zsebeket és mindent, amire szüksége van, hogy soha ne veszítse el a fonalat, nap mint nap. Ezt nevezzük szervezésnek.

Papír, karton forgalmazása.

Elérhetőségünk

Paper & Board Kft.
H-1021 Budapest
Kuruc utca 10/c

info@paperandboard.hu

Keressen bennünket

Palkó Roland
+36 70 4529880

Rácz Péter
+36 30 9335878