Partnereink

Holmen Paper

A Holmen Paper a Holmen Csoport legnagyobb kincsét, az erdőt használja fel olyan innovatív papír előállítására, amely áttöri a határokat és megkérdőjelezi a régi felfogásokat. Kihasználjuk a friss farost egyedi tulajdonságait, és változást hozunk azokon a piacokon, ahol belépünk.

Fabriano

Fabriano a kreativitás. Fabriano a kifejezés. A Fabriano egy fehér papír, amely teret ad ötleteinek.
2002 óta a Fabriano a Fedrigoni Group tagja, amely speciális papírok gyártására és értékesítésére szakosodott, a csomagolástól a grafikáig, valamint az öntapadós anyagok világának prémium megoldásáig.

 

Crown Van Gelder

Innovatív megoldások a legnagyobb kihívást jelentő problémákra. A Crown Van Gelder több mint 125 éve vezeti a változást a papíriparban. Szüntelen kíváncsiságunktól vezérelve olyan papíralapú megoldásokat fejlesztünk, amelyek hozzájárulnak egy jobb, zöldebb jövőhöz.

Schönfelder

A papír 2000 éve létezik. Ennek ellenére mindig sikerül új titkokat merítenünk rostjaiból. Kriebsteini telephelyünkön Kübler & Niethammer urak már 1856-ban megkezdték a papírgyártást őrölt cellulózból. Annak ellenére, hogy a papír 100%-ban biológiailag lebomlik, évtizedek óta többször felhasználjuk a rostjait – az újrahasznosítás a mi szakterületünk!

Papír, karton forgalmazása.

Elérhetőségünk

Paper & Board Kft.
H-1021 Budapest
Kuruc utca 10/c

info@paperandboard.hu

Keressen bennünket

Palkó Roland
+36 70 4529880

Rácz Péter
+36 30 9335878